• Huizhou Calipolo accessory Ltd
Huizhou Calipolo accessory Ltd

Νέα

Πώς να κάνετε τα προϊόντα σιλικαζέλ να διαρκέσουν περισσότερο
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-24 21:49:53  Hits: 38

Τα προϊόντα σιλικαζέλ χρησιμοποιούνται ευρέως στην καθημερινή ζωή. Σε μηχανικά μέρη, οικιακά είδη, είδη κουζίνας, μπορούμε να δούμε τη μορφή του. Όπως και άλλα υλικά, τα προϊόντα σιλικαζέλ αναπόφευκτα θα χάσουν τη χρήση τους. Έτσι, εάν θέλουμε να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής αυτών των προϊόντων σιλικόνης, θα πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στον καθημερινό καθαρισμό και συντήρηση των προϊόντων. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές κοινές μεθόδους για να κάνετε τα προϊόντα σιλικόνης σας τόσο φωτεινά όσο καινούργια.

Πρώτα απ 'όλα, οι προμήθειες πυριτικής πηκτής δεν πρέπει να τοποθετούνται σε έντονο ηλιακό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα αλλάξει τη δομή του πηκτώματος πυριτίου και τα σκεύη πυριτικής πηκτής θα σπάσουν, θα σκληρυνθούν σταδιακά και τελικά θα σπάσουν. Επομένως, τα προϊόντα σιλικόνης πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό μέρος με κατάλληλη θερμοκρασία.

Επιπλέον, εάν τα προϊόντα πυριτικής πηκτής χρωματίζονται με βρωμιά κατά τη διαδικασία χρήσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρό νερό για πλύσιμο και στη συνέχεια να σκουπίσετε με πανί. Εάν υπάρχουν λεκέδες λαδιού, κόλλα, σκόνη ή βρωμιά, μπορούμε να εφαρμόσουμε οδοντόκρεμα και βάλσαμο στην επιφάνεια των αντικειμένων για να σκουπίσουμε, πράγμα που μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και δεν υπάρχουν υπολείμματα. Ή χρησιμοποιήστε αλκοόλ, σαπούνι, μπορεί επίσης να έχει σημαντικό αποτέλεσμα, μην ανησυχείτε για τον αποχρωματισμό, αποτρέψτε αποτελεσματικά το κιτρίνισμα και το μαυρίσματος των προϊόντων πυριτικής πηκτής. Μετά τον καθαρισμό, στεγνώστε τα αντικείμενα και φυλάξτε τα σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από έκθεση στον ήλιο και τις αναθυμιάσεις λαδιών.

Ταυτόχρονα, σε καθημερινή χρήση, μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα για να κόψετε προϊόντα σιλικαζέλ, μην πιέζετε προϊόντα σιλικόνης κάτω από βαριά αντικείμενα για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι εύκολο να προκαλέσει κάμψη παραμόρφωσης. Δώστε προσοχή για να το διατηρήσετε σε καθαρό περιβάλλον για να αποφύγετε την απορρόφηση σκόνης από προϊόντα σιλικαζέλ.

zmkm-800_800 (18).jpg

Προηγούμενος: Υπάρχει διάρκεια ...

Επόμενο: Έξι πλεονεκτήματα...